VÆRFTET  STRUER

Café & Restaurant

Nu også med take away webshop.

KÆRLIGHED &

ÆRLIGHED TIL

DANSKE RÅVARER

MENUKORT

Find vores menukort herunder.
Vores menukort skifter i takt med at årstiderne skifter.

VÆRFTET

Find os også på sociale medier.


RESERVER BORD

BOOKING

ONLINE

KONTAKT

Kontakt os gerne.
Brug formularen her på siden.

Åbningstider


Mandag : LUKKET


Tirsdag : 17 - 20


Onsdag : 17 - 20


Torsdag : 17 - 20


Fredag : 17 - 20


Lørdag : 17 - 20


Søndag : 17 - 20



LUKKET GRUNDET COVID-19
Men åben for take away, bestil her på siden eller på 29600360



Restauranten har til huse på limfjorden, med udsigt til Venøbugt hvorfra man kan følge sæsonernes rejse på havet.



RING TIL OS




Ved Fjorden 4
7600, Struer


Telefon : +45 29600360

Email: Mail@vaerftet-struer.dk

Telefonen har åbent tirsdag - søndag : 10 - 20





 
 
 
 
 

BOOK BORD ONLINE


DET MÅ GERNE VÆRE NEMT.

NÅR MAN SKAL UD AT SPISE


Det er muligt at booke bord hos os online.
Vælg jeres ønskede tidspunkt og antal personer, vedlæg gerne en kommentar til jeres reservation, hvis i har nogle allegener eller andet vi skal tage hensyn til.

Indsæt venligst en email adresse, hvis i ønsker en bekræftelse på jeres reservation.


Giv os gerne et kald på 29600360, hvis der skulle være nogle spørgsmål, eller hvis den automatiske booking ikke kan behandle jeres reservation.

I samarbejde med easyTableBooking.dk



Her på siden kan I bestille take away.


Selv om Danmark er Corona ramt, skal det stadig være muligt at få god mad, så nu har vi gjort det muligt at bestille take away fra Værftet.


Maden kan afhentes hos os fra 17.00 til 19.30.


Har I ikke selv mulighed for at afhente maden, leverer vi i Struer by kl. 17, 18 & 19.


Husk at angive jeres mobilnummer når i bestiller.


Hvis i oplever et produkt er udsolgt, prøv at give os et kald på 29600360.



Take away
Uge 14


Mandag : Lukket
Vi holder lukket mandag, her forbereder vi til ugens gang.

Tirsdag : 100,-
Kalvesteg stegt som vildt, hertil Waldorf salat, råstegte kartofler, brun sovs samt ristede rodfrugter.

Onsdag : 100,-
Stegt flæsk med persille sovs og rødbeder

Torsdag : 100,-
Wienerschnitzel af dansk kalv med brasede kartofler, brunet smør, dreng og smørdampede ærter.

Fredag : 100,-
Værftets Spareribs med egen BBQ marinade, hjemmelavet fløde kartofler, frisk forårs salat samt hjemmebagt brød med krydder smør.

Lørdag : 100,-
Cremet kerne-bygotto med svampe og havgus hertil forårets grøntsager hertil,
Nordisk hjemmelavet “kebab” i tynde skiver med masser af ramsløg og velsmag.


Søndag : 100,-
Bløde hjemmelavede hvede tacos med 2 slags fyld og mild chili creme.
Friteret mørksej med mango salsa.
Pulled pork med rødløg, salsa verde


Ring til os : +45 29600360

Copyright @ All Rights Reserved