Lad os stå i spidsen for dine

ARRANGEMENTER

2024

Brunch Menu

  • Cremet røræg med sprødstegt bacon samt purløg.
  • Varmrøget laks på sprøde salater, med estragon creme og rødløg
  • Marinerede kylling spyd.
  • Amerikanske pandekager med sukker og marmelade.
  • Fad med blandet pålæg og der tilhørende.
  • Brie og skæreost med dagens tilbehør.
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Frisk skåret frugt og grønt.
  • Cremet rejesalat af håndpillede rejer.
  • Friskbagt brød og rugbrød samt smør.
  • Kaffe, the og juice i 3 timer.

 

Pris: 268,- pr. person 

Brunch på Værftet er gældende i 3 timer og er incl. fri kaffe, the & juice. Her kan der tilkøbes, øl, vin & sodavand, mm.

Arrangementet skal forudbestilles og skal bestilles til minimun 10 personer. • Arrangementet skal dog senest slutte senest kl 15:30

2024

Julefrokost

Det kolde bord:

  • Marinerede sild med kokkens hjemmelavede karrysalat
  • Hjemmegravad laks med varmekrydderier og rævesauce
  • Panko-paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citroner
  • Kogte pillede æg med håndpillede grønlandsrejer og hjemmerørt mayonnaise

 

Det varme bord:

  • Confiteret og glaseret nakkekam af økologisk gris fra Holstebro
  • Saftig og sprød ribbensteg med æblekompot og klassisk brun sovs
  • Brunede aspargeskartofler med et skvæt fløde og flagesalt
  • Frikassé af plukket kylling og ristede svampe i butterdejsskaller
  • Værftets vinterkålsalat med sprøde nødder og søde bær

Dessert:

  • Værftets risalamande toppet med brændt hvid chokolade og kandiserede mandler Kirsebærsauce tilsmagt med Amarena-kirsebær

Pris: 348,- pr. person 

Julefrokost kører fra d. 1/11 til og med d. 22/12 Bestilles på 29600360 eller mail@vaerftet-struer.dk

Menuen skal forudbestilles minimum 4 dage før, og til minimum 4 personer.

Ved 10 personer og derover, opkræves der 50% af prisen ved aflysning fra 2 dage før.

2024

Nytårs takeaway

Forret:

  • Mosaik af tun vendt med tang og urter, ørredrogn, cremet skummende sauce lavet på champagne og masser af smør, puré af trompetkantarel og shiitake-svampe.

Mellemret:

  • Tatar af langtidsbagte rødbeder, plukkede sprøde og bitre salater, cremet sauce lavet af røget fløde og kefir, estragonolie, friske urter samt sprøde jordskokker.

Hovedret:

  • Beef Wellington af dansk oksemørbrad med svampeduxelle, værftets egen skinke og butterdej. Cremet butternutpuré tilsmagt med brunet smør og Cubeb peber, langtidsbagt selleri, ristede nødder, unika Gammel Knas ost, urter og intens sauce lavet på rødbede. Serveres med pommes royal.

Dessert:

  • Solbær og chokoladebombe: Intens chokoladebrownie, solbærsorbet, maltkiks, solbærsirup, karamelliseret chokolade samt chokoladeganache.

Pris pr person 498,-

Bestilles senest d. 28/12, afhentes d. 31/12 klokken 9:00 – 11:00.

Vi forbeholder os retten til at melde alt udsolgt.

Husk dit ordrenummer ved afhentning af jeres menu.

Evt allergener oplyses ved bestilling, enkelte allergener kan vi ikke efterkomme

2024

Mortens aften

Forret:

  • Cremet skaldyrsbisque med røget smør, mosaik af kulmule og laks, ristede rødder samt fuldfed cremefraiche

Hovedret:

  • Rosastegt andebryst stegt på skrog, confiterede andelår med sprødt skind, kogte kartofler, brunede kartofler med et skvæt fløde og flagesalt.
    Sky sauce fra anden samt køkkenets hjemmesyltet rødkål.

Dessert:

  • Værftets risalamande toppet med brændt hvid chokolade og kandiserede mandler Kirsebærsauce tilsmagt med Amarena-kirsebær

Pris: 415,- pr. person 

Søndag d. 10/11 november fra klokken 17:00 – 21:00

Vinterens godter

Se vores spændende nytårs takeaway, vores delikate julefrokost eller vores lækre mortensaften menu.

Bestil allerede nu

LUKKET

Vi holder ferie og servicerer gerne igen fra d. 17. oktober 2024. Du er naturligvis meget velkommen til at reservere fra den dato.