Lad os stå i spidsen for dine

ARRANGEMENTER

2024

Brunch Menu

  • Cremet røræg med sprødstegt bacon samt purløg.
  • Varmrøget laks på sprøde salater, med estragon creme og rødløg
  • Marinerede kylling spyd.
  • Amerikanske pandekager med sukker og marmelade.
  • Fad med blandet pålæg og der tilhørende.
  • Brie og skæreost med dagens tilbehør.
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Frisk skåret frugt og grønt.
  • Cremet rejesalat af håndpillede rejer.
  • Friskbagt brød og rugbrød samt smør.
  • Kaffe, the og juice i 3 timer.

 

Pris: 268,- pr. person 

Brunch på Værftet er gældende i 3 timer og er incl. fri kaffe, the & juice. Her kan der tilkøbes, øl, vin & sodavand, mm.

Arrangementet skal forudbestilles og skal bestilles til minimun 10 personer. • Arrangementet skal dog senest slutte senest kl 15:30

2024

Julefrokost

Det kolde bord:

  • Marinerede sild med kokkens hjemmelavede karrysalat
  • Hjemmegravad laks med varmekrydderier og rævesauce
  • Panko-paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citroner
  • Kogte pillede æg med håndpillede grønlandsrejer og hjemmerørt mayonnaise

 

Det varme bord:

  • Confiteret og glaseret nakkekam af økologisk gris fra Holstebro
  • Saftig og sprød ribbensteg med æblekompot og klassisk brun sovs
  • Brunede aspargeskartofler med et skvæt fløde og flagesalt
  • Frikassé af plukket kylling og ristede svampe i butterdejsskaller
  • Værftets vinterkålsalat med sprøde nødder og søde bær

Dessert:

  • Værftets risalamande toppet med brændt hvid chokolade og kandiserede mandler Kirsebærsauce tilsmagt med Amarena-kirsebær

Pris: 348,- pr. person 

Julefrokost kører fra d. 1/11 til og med d. 22/12 Bestilles på 29600360 eller mail@vaerftet-struer.dk

Menuen skal forudbestilles minimum 4 dage før, og til minimum 4 personer.

Ved 10 personer og derover, opkræves der 50% af prisen ved aflysning fra 2 dage før.