Oplev vores enestående

Julemenu

2023

julemenu

det kolde bord

Marinerede sild med karrysalat. Hjemme gravad laks med varmekrydderier hertil rævesauce og grillet citron. Sprødstegte vesterhavsrødspætter med hjemmelavet remoulade samt håndpillede rejer.

Det varme bord

Brunede aspargeskartofler med et skvis fløde og flagesalt. Vinterkål med ristede valnødder, confiterede jordskokker samt tranebær. Saftig ribbensteg med sprøde svær samt æble og sveske kompot. Frikassé af braiseret kylling og ristede svampe, i sprød hjemmebagt butterdej skal. Confiteret and med rosmarin hertil kraftig andesauce med hasselnødder og skalotter.

desserten

Værftets risalamande toppet med ristede mandler samt brændt hvid chokolade. Hertil kirsebærsauce tilsmagt med Amerana-kirsebær.

298,- pr person

Bestil på 29600360 el. mail@vaerftet-struer.dk
Menuen skal forudbestilles minimum 4 dage før ankomst, der kan minimum bestilles til 4 personer.
Ved 10 personer og derover opkræves 50% af prisen hvis der afbestilles senere end 2 dage før