Vinterens godter
Se vores spændende nytårs takeaway, vores delikate julefrokost eller vores lækre mortensaften menu.
Catalansk gazpacho med øko jomfruolivenolie, tern af sprøde grøntsager.
Hestbjerg skinke fra BertelxMuseth, serveres med sprødt, hvidløgs-aioli samt sylt.
Dampet kulmule på bund af blomkålspuré tilsmagt med cayenne, cremet champagne fiske fumé, på toppen dukkah, syltede løg samt urtesalat.
Rosa stegt US Tip roast stegt med urter og hvidløg, luftig svampe timbale, pommes anna med masser af smør, syltet crudité af rødbede, langtidsbagte beder samt sauce på et stort udvalg af svampe.
Kraftig chokolade brownie med luftig panna cotta vanilje creme på toppen, skovbær coulis, syrlig skovsyre samt sprødt nougatine.
Bestilles senest d. 28/12, afhentes d. 31/12 kl. 9 – 11:00
Bestilles på 29600360 eller mail@vaerftet-struer.dk
Vi forbeholder os retten til at melde alt udsolgt.
Husk dit ordre nummer ved afhentning af jeres menu.
Evt. allergener oplyses ved bestilling, nogle allergener kan vi ikke efterkomme.
Se vores spændende nytårs takeaway, vores delikate julefrokost eller vores lækre mortensaften menu.